Gedeeltelijke protheses – Dental Design

Gedeeltelijke prothese

De natuurlijke en comfortabele oplossingen voor enkele ontbrekende tanden en of kiezen. Maak direct een vrijblijvende afspraak voor meer informatie of lees verder.

Wat is een gedeeltelijke prothese?

Er bestaan verschillende soorten partiële prothese die enkele missende tanden of kiezen kunnen vervangen. Zo kunt u afhankelijk van uw gebitsituatie en wensen kiezen voor een frameprothese, plaatprothese of flexibele prothese.

Een frameprothese is een metalen constructie die aan de tanden wordt bevestigd, terwijl een plaatprothese een kunststof plaatje is dat tegen het gehemelte rust. Flexibele protheses zijn gemaakt van een zacht en flexibel materiaal, waardoor ze comfortabeler kunnen zijn dan traditionele protheses.

Afhankelijk van jouw individuele situatie en wensen, kunnen we je adviseren over de beste optie voor jouw partiële prothese. Maak gerust een afspraak voor een consult en we vertellen je er graag meer over.

Wat kost een gedeeltelijke prothese?

De kosten van een partiële prothese worden niet altijd vergoed door de verzekeraar. Voor persoonlijk advies kunt het beste contact met ons opnemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en de kosten die daarbij komen. Dental Design werkt wel samen met alle zorgverzekeraars.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Klik hieronder voor een vrijblijvende kunstgebit check bij onze tandprotheticus of doe eerst onze online kunstgebit test:

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

De werkwijze van Dental Design wordt hieronder stap voor stap uitgelegd

01. Kennismaking en Scan

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis en starten we indien mogelijk direct met onze 3D-scan.

02. Afdruk en Beet

Tijdens deze afspraak leggen we de beet vast en corrigeren we deze indien nodig. Daarnaast maken we een gezichtsscan waarbij u uw nieuwe lach al kunt bekijken.

03. Plaatsen

Uw kunstgebit is klaar en kan geplaatst worden. Tijdens deze afspraak worden er eventuele laatste pijnplekken verholpen.

04. Nacontrole

Indien gewenst kunt u twee weken na het plaatsen van uw kunstgebit langskomen voor een nacontrole.

“Ik kan niet wachten tot iedereen m’n nieuwe lach ziet!”

Meneer Hogendoorn – Volledige gebitsprothese

Mogelijke vergoeding uit aanvullende verzekering

De kosten van een gedeeltelijke prothese worden niet altijd vergoed vanuit de verzekeraar. Dit is echter vaak wel zo wanneer u aanvullend verzekerd bent. Meer weten over vergoedingen? We kijken dit graag voor u na!

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*