Tandprotheticus

In onze tandprothetische praktijk, meten wij volledige en gedeeltelijke gebitsprothese aan, al dan niet op implantaten (klikgebit).

Wij hebben een praktijk in Lunetten, waar Rob Bredewoud als tandprotheticus zijn werk verricht.

Wij werken met alle verzekeringen die contracten aanbieden. Sommige verzekeringen bieden geen contracten aan namelijk.

Onze tandprotheticus is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en gecertificeerd middels het ONT branchekeurmerk.

De ONT zorgt ervoor dat u de professionaliteit en kwaliteit krijgt die u verlangt, door de hoogwaardige eisen die de ONT aan hun leden stelt.

Daar naast zijn wij aangesloten bij de Vrijgevestigde Zorgverleners Lunetten (VZL).

Dit zijn zelfstandig gevestigde praktijkhouders die in de gezondheidszorg werken in Utrecht, Lunetten. Wij komen bijeen onder het teken van de bekende Lunetten- champignon.

Over de praktijk

Tandprothetische praktijk Dental Design is al sinds de jaren ’90 gespecialiseerd in het aanmeten, aanpassen en herstellen van kunstgebitten. Wij maken deze protheses volledig in eigen beheer in onze praktijk in Utrecht (Lunetten). De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past.

Branche Gecertificeerd

Dit is een kwaliteit waarborgsysteem welke is gebaseerd op de ISO 9001 normen. Onze praktijk voldoet aan deze normen en wordt iedere 3 jaar geauditeerd.