Digitale Prothese, snel en comfortabel bij Dental Design Utrecht

Digitale prothese

Wij werken volgens de nieuwste technieken en maken dan ook enkel digitale protheses. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een digitale prothese? Maak nu een vrijblijvende afspraak of lees verder.

Wat is een digitale prothese?

Een digitale prothese wordt vervaardigd volgens de nieuwste technieken en met de nieuwste materialen. De digitale prothese kent veel voordelen. Voor de digitale prothese maken wij gebruik van een 3D-mondscanner waardoor u nooit meer hoeft te happen. De mondscanner is ook no eens super nauwkeurig! Daarnaast is een digitale prothese gemaakt van sterker materiaal dan een normale gebitsprothese. Dit verkleint de kans op breuk of beschadigingen. Door de efficiënte werkwijze heeft u vaak al een nieuwe digitale gebitsprothese in slechts 2 tot 3 afspraken. 

Wilt u meer weten over een digitale gebitsprothese? Laat uw gegevens achter via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat kost een digitale prothese?

De kosten voor een digitale prothese zijn hetzelfde als voor een ‘normale’ gebitsprothese. Ook de digitale prothese wordt voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer u aanvullend verzekerd bent kan de vergoeding ook oplopen tot 100%. U komt daarnaast elke vijf jaar in aanmerking voor een nieuwe gebitsprothese.

Dental Design werkt samen met alle zorgverzekeraars. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw kunstgebit zullen zijn? Kijk voor meer informatie op onze vergoedingen pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Klik hieronder voor een vrijblijvende kunstgebit check bij onze tandprotheticus of doe eerst onze online kunstgebit test:

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

De werkwijze van Dental Design wordt hieronder stap voor stap uitgelegd

01. Kennismaking en Scan

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis en starten we indien mogelijk direct met onze 3D-scan.

02. Afdruk en Beet

Tijdens deze afspraak leggen we de beet vast en corrigeren we deze indien nodig. Daarnaast maken we een gezichtsscan waarbij u uw nieuwe lach al kunt bekijken.

03. Plaatsen

Uw kunstgebit is klaar en kan geplaatst worden. Tijdens deze afspraak worden er eventuele laatste pijnplekken verholpen.

04. Nacontrole

Indien gewenst kunt u twee weken na het plaatsen van uw kunstgebit langskomen voor een nacontrole.

“Ik kan niet wachten tot iedereen m’n nieuwe lach ziet!”

Meneer Hogendoorn – Volledige gebitsprothese

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Voor een digitale prothese geldt dezelfde vergoeding als voor een normale gebitsprothese. Deze wordt elke 5 jaar voor minimaal 75% vanuit de basisverzekering vergoed.

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*

Maak nu een afspraak

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Laat hieronder uw gegevens achter: