Over ons

Rob Bredewoud

Functie: Eigenaar/ Tandprotheticus

Biografie: Rob Bredewoud, geboren 9 oktober 1979 te Utrecht is opgegroeid in het vak. Zijn vader Rob Bredewoud senior maakte thuis altijd al protheses voor mensen uit de buurt, waarbij Rob altijd al aan het mee kijken was en zo nu en dan ook zelf is wat ging proberen.

Op de leeftijd van 17 jaar begon Rob zijn 1e officiële baan als tandtechnicus. Met 18 jaar startte Rob met de opleiding tandtechniek met als specialisatie protheses. Enkele jaren naar het afstuderen startte Rob aan de opleiding tot Tandprotheticus, zodat hij naast het techniek werk ook de bijbehorende patiënt zag en deze optimaal kon helpen.

Januari 2015 is Rob senior overleden en onverwacht moest Rob toen het bedrijf waar hij al jaren werkzaam was gaan overnemen, met als doel het bedrijf dat zijn ouders ooit gestart zijn voort te zetten en als hoofddoel voor elke patiënt de best mogelijke behandeling bieden, waarbij kwaliteit en service erg hoog staan.

Vanaf september 2021 vervaardigen wij onze werkstukken voor 95% digitaal, wat inhoud dat de werkstukken nog preciezer zijn en het voor u als patiënt minder belastend is. Het ouderwets happen in veel materiaal is bij ons verleden tijd.

Natalie Bredewoud

Natalie werkt vanaf januari 2015 vooral op de achtergrond als administratief medewerker en tandartsassistente. Vanaf 2019 is Natalie officieel mede-eigenaar geworden. Vanaf 2020 werkt Natalie meer op de voorgrond binnen het bedrijf en verwelkomt zij iedereen met een lach. Daarnaast start zij augustus 2022 met de opleiding tandtechniek, om zo nog meer kennis en ervaring op te doen voor een betere service naar onze patiënten.