Over ons – Dental Design

Over ons

Welkom bij ons mooie familiebedrijf Dental Design, een tandprothetische praktijk gelegen in de buurt Lunetten in Utrecht. Ons team is toegewijd aan het bieden van de beste persoonlijke zorg.

Rob Bredewoud

Eigenaar en Tandprotheticus

Rob heeft het vak al van jongs af aan meegekregen. Zijn vader Rob Bredewoud Senior was altijd druk met het maken van protheses voor mensen uit de buurt. De interesse bij Rob was gewekt en zo keek hij vaak mee met zijn vader en maakte af en toe zelf ook eens een prothese. Dit leidde tot zijn eerste baan als 17e jarige tandtechnicus. Ook startte Rob op zijn 18e de opleiding tandtechniek met als specialisatie; protheses.

Rob wilde niet alleen het techniekwerk onder de knie krijgen, maar ook de patiënten zo optimaal mogelijk helpen. Hij startte dan ook met de opleiding tot tandprotheticus en rondde deze af in 2010. Toen zijn vader onverwachts overleed in 2015 nam Rob het bedrijf van zijn vader over, met als doel het bedrijf dat zijn ouders ooit begonnen zijn voort te zetten. Net zoals zijn vader wil Rob maar één ding: Elke patiënt de best mogelijke behandeling bieden, waarbij kwaliteit en service op nummer 1 staan.

Vanaf september 2021 vervaardigen ze bij Dental Design dan ook alle werkstukken voor 95% digitaal. De protheses zijn hierdoor nog preciezer en de behandeling is voor de patiënten een stuk comfortabeler en efficiënter! Het ouderwetse happen is bij Rob verleden tijd. Naast zijn praktijk geeft Rob ook cursussen in het digitaal werken in de Tandprothetiek.

“Ik behandel mijn patiënten graag zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.”

Natalie Bredewoud

Natalie is sinds januari 2015 werkzaam binnen het bedrijf van haar man. In het begin hield Natalie zich vooral bezig met de administratie en werkte zij ook als tandartsassistente. In 2019 werd Natalie officieel mede-eigenaar en werd zij ook verliefd op het vak. Zo startte zij in augustus 2022 de opleiding tot tandtechnicus om haar kennis te verbreden en de patiënten nog beter te kunnen helpen.

Natalie is nu vaker aanwezig in de praktijk en ook meer op de voorgrond. Elke patiënt wordt door Natalie met een lach ontvangen. Natalie staat bekend om haar precisie en nauwkeurigheid binnen haar werk.
Ze is dan ook meer op de voorgrond binnen het bedrijf te vinden en verwelkomt alle patiënten met een lach.

“Elke patiënt tevreden krijgen is ons streven!”

Kom als patiënt op de eerste plaats

Als u op zoek bent naar een tandprothetische praktijk die uw behoeften op de eerste plaats zet, zoek dan niet verder dan Dental Design. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en de eerste stap te zetten naar een gezondere, gelukkige glimlach.

Werkwijze

Ons team begrijpt dat een gebitsprothese een gevoelige en persoonlijke kwestie kan zijn. We nemen dan ook ruim de tijd voor elke patiënt en luisteren goed naar de wensen. We geloven dat het opbouwen van een sterke relatie met onze patiënten essentieel is voor het leveren van de best mogelijke zorg. Wij streven ernaar dat onze patiënten zich comfortabel en zelfverzekerd voelen met hun nieuwe prothese.

Lees meer

Services

We bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder: volledige gebitsprotheses, partiële protheses, klikgebitten & reparaties en rebasingen. Voor al deze diensten maken we gebruik van de nieuwste digitale technieken. We maken gebruik van een mondscanner zodat de patiënten niet hoeven te happen. Dit maakt de behandeling niet alleen comfortabeler voor onze patiënten, maar ook sneller en preciezer. Zo heb je binnen 2 afspraken al een nieuw kunstgebit!

Lees meer

Hoge standaard

We gebruiken daarnaast alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat onze patiënten protheses ontvangen die er natuurlijk uitzien en aanvoelen, comfortabel passen en jarenlang meegaan.

Lees meer

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Klik hieronder voor een vrijblijvende kunstgebit check bij onze tandprotheticus of doe eerst onze online kunstgebit test:

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*