Klikgebit – Dental Design

Klikgebit

De oplossing wanneer een normale gebitsprothese geen uitkomst meer biedt. Maak direct een vrijblijvende afspraak voor meer informatie of lees verder. 

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit is een gebitsprothese op implantaten. Dit is een uitstekende oplossing wanneer een normale gebitsprothese geen uitkomst meer biedt. Een klikgebit zorgt voor veel steun en voelt alsof het uw eigen tanden zijn. Een klikgebit is uitneembaar en zo ook makkelijk te reinigen.

Wat kost een klikgebit?

Een klikgebit wordt voor iedereen voor ongeveer 80-85% vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer u aanvullend verzekerd bent kan de vergoeding ook oplopen tot 100%. U komt elke vijf jaar in aanmerking voor een nieuw kunstgebit. Dental Design werkt samen met alle zorgverzekeraars. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw klikgebit zullen zijn? Kijk voor meer informatie op onze vergoedingen pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Klik hieronder voor een vrijblijvende kunstgebit check bij onze tandprotheticus of doe eerst onze online kunstgebit test:

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

De werkwijze van Dental Design wordt hieronder stap voor stap uitgelegd

01. Kennismaking en Scan

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis en starten we indien mogelijk direct met onze 3D-scan.

02. Afdruk en Beet

Tijdens deze afspraak leggen we de beet vast en corrigeren we deze indien nodig. Daarnaast maken we een gezichtsscan waarbij u uw nieuwe lach al kunt bekijken.

03. Plaatsen

Uw kunstgebit is klaar en kan geplaatst worden. Tijdens deze afspraak worden er eventuele laatste pijnplekken verholpen.

04. Nacontrole

Indien gewenst kunt u twee weken na het plaatsen van uw kunstgebit langskomen voor een nacontrole.

“Ik kan niet wachten tot iedereen m’n nieuwe lach ziet!”

Meneer Hogendoorn – Volledige gebitsprothese

Mogelijke vergoeding uit aanvullende verzekering

Een klikgebit wordt voor iedereen uit de basisverzekering voor 75% vergoedt. Maar wist u ook dat wanneer u aanvullend verzekerd bent, de vergoeding kan oplopen tot 100%? 

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*