Vergoedingen tandprothetische zorg - Dental Design Utrecht

Vergoedingen

Bent u benieuwd voor welke vergoedingen u in aanmerking komt en wat een kunstgebit u gaat kosten? We kijken graag met u mee! 

Vergoedingen uit de basisverzekering

Bijna alle behandelingen worden voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Een reparatie of rebasing zelfs tot 90%. Wel moet u rekening houden met uw eigen risico. Daarnaast kunnen de kosten per patiënt verschillen. Voorafgaand aan de behandeling kunnen we een offerte voor u opstellen zodat u precies weet aan welke kosten u toe bent. Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Aanvullend verzekerd

Wanneer u aanvullend verzekerd bent kunnen de vergoedingen zelfs oplopen tot 100%. Twijfelt u of het gunstig is voor uw situatie om aanvullend verzekerd te zijn? We denken graag met u mee voordat u aan het einde van het jaar overstapt op een nieuwe verzekering.

Bent u benieuwd wat een gebitsprothese u gaat kosten?

We kijken graag vrijblijvend met u mee. Neem contact met ons op of kom langs op de praktijk!

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

Wij werken samen met onder andere de volgende zorgverzekeraars

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*