Kunstgebit & Protheses | Tandprothetische Praktijk Dental Design

Kunstgebit

Een natuurlijke en comfortabele oplossing gemaakt volgens de nieuwste technieken. Maak direct een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over een kunstgebit of lees verder.

Wat is een kunstgebit?

Een kunstgebit is een op maat gemaakte prothese die wordt ontworpen om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen. Dit kan zowel voor de boven- als onderkaak en biedt een betaalbare en effectieve oplossing voor mensen met gebitsproblemen.

Onze kunstgebitten worden aangepast aan individuele behoeften en wensen van elke patiënt. Met een goed passend gebitsprothese kunt u weer met vertrouwen praten, lachen en eten. Dental Design maakt hoogwaardige kunstgebitten die comfortabel zitten en er natuurlijk uitzien.

Overstappen naar een kunstgebit

Het overstappen naar een gebitsprothese kan een grote stap zijn, en het is begrijpelijk dat dit voor sommige mensen een spannende beslissing kan zijn. Maar het is belangrijk om te onthouden dat een goed passend kunstgebit zorgt voor meer comfort en zelfvertrouwen, en kan helpen bij het herstellen van de functie van uw gebit.

Onze ervaren tandprotheticus, Rob Bredewoud, begrijpt de zorgen en vragen die bij het overstappen naar een kunstgebit komen kijken en zal u begeleiden tijdens het gehele proces. Met onze kwalitatief hoogwaardige kunstgebitten kunt u weer met een stralende lach genieten van het leven. Lees meer over een eerste kunstgebit op de pagina immediaatprothese.

Een digitaal kunstgebit

Bij Dental Design maken we gebruik van de nieuwste technieken om uw gebitsprothese te vervaardigen. We noemen onze protheses dan ook wel digitale protheses. Onze digitale 3D-technologie zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt de behandeling voor de patiënt een stuk comfortabeler. Zo hoeft u niet te happen en heeft u vaak al een nieuw kunstgebit in slechts 2 afspraken!

Wat kost een volledige gebitsprothese?

Een volledige gebitsprothese wordt voor iedereen voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer u aanvullend verzekerd bent kan de vergoeding ook oplopen tot 100%. U komt elke vijf jaar in aanmerking voor een nieuwe gebitsprothese.

Dental Design werkt samen met alle zorgverzekeraars. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw kunstgebit zullen zijn? Kijk voor meer informatie op onze vergoedingen pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Klik hieronder voor een vrijblijvende kunstgebit check bij onze tandprotheticus of doe eerst onze online kunstgebit test:

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

De werkwijze van Dental Design wordt hieronder stap voor stap uitgelegd

01. Kennismaking en Scan

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis en starten we indien mogelijk direct met onze 3D-scan.

02. Afdruk en Beet

Tijdens deze afspraak leggen we de beet vast en corrigeren we deze indien nodig. Daarnaast maken we een gezichtsscan waarbij u uw nieuwe lach al kunt bekijken.

03. Plaatsen

Uw kunstgebit is klaar en kan geplaatst worden. Tijdens deze afspraak worden er eventuele laatste pijnplekken verholpen.

04. Nacontrole

Indien gewenst kunt u twee weken na het plaatsen van uw kunstgebit langskomen voor een nacontrole.

“Ik kan niet wachten tot iedereen m’n nieuwe lach ziet!”

Meneer Hogendoorn – Kunstgebit

Vergoeding vanuit de (basis)verzekering

Een volledige gebitsprothese wordt voor iedereen vanuit de basisverzekering voor 75% vergoedt. Maar wist u dat wanneer u aanvullend verzekerd bent, de vergoeding kan oplopen tot 100%? 

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Laat hieronder uw gegevens achter: