Rebasing – Dental Design

Rebasing

Bij Dental Design begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw gebitsprothese ten alle tijden goed past. Een rebasing kan hierbij helpen.

Wat is een rebasing?

Een rebasing is een aanpassing van de pasvorm van uw kunstgebit. Bij een rebasing wordt er een nieuwe laag kunsthars aan de binnenkant van uw kunstgebit aangebracht. Dit zorgt ervoor dat uw kunstgebit weer goed aansluit op uw tandvlees en kaakbot. Hierdoor zit uw prothese weer comfortabel en kunt u weer goed eten en praten.

Mijn kunstgebit zit los

Na verloop van tijd kan het gebeuren dat uw kunstgebit niet meer goed past. Dit komt doordat uw kaakbot slinkt en uw mond dus verandert. Dit is een natuurlijk proces dat bij iedereen voorkomt, maar het kan er wel voor zorgen dat uw prothese niet meer comfortabel zit of niet goed blijft zitten tijdens het praten of eten. In dit geval kan een rebasing uitkomst bieden.

Mijn kunstgebit is beschadigd

Daarnaast kan een rebasing ook nodig zijn als uw gebitsprothese beschadigd is geraakt en er bijvoorbeeld stukken kunsthars zijn afgebroken. Door de beschadiging kan de pasvorm van uw prothese ook veranderen, waardoor een rebasing nodig kan zijn om de pasvorm weer goed te krijgen. Niet alleen een reparatie maar ook een rebasing kan hier uitkomst bieden.

Zet de eerste stap naar een zelfverzekerde lach!

Klik hieronder voor een vrijblijvende kunstgebit check bij onze tandprotheticus of doe eerst onze online kunstgebit test:

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient!

Bij Dental Design hebben we al meer dan 3500 tevreden patiënten aan een passend kunstgebit geholpen. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Bekijk hier de ervaring van enkele patiënten.

De werkwijze van Dental Design wordt hieronder stap voor stap uitgelegd

01. Kennismaking en Scan

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis en starten we indien mogelijk direct met onze 3D-scan.

02. Afdruk en Beet

Tijdens deze afspraak leggen we de beet vast en corrigeren we deze indien nodig. Daarnaast maken we een gezichtsscan waarbij u uw nieuwe lach al kunt bekijken.

03. Plaatsen

Uw kunstgebit is klaar en kan geplaatst worden. Tijdens deze afspraak worden er eventuele laatste pijnplekken verholpen.

04. Nacontrole

Indien gewenst kunt u twee weken na het plaatsen van uw kunstgebit langskomen voor een nacontrole.

“Ik kan niet wachten tot iedereen m’n nieuwe lach ziet!”

Klantnaam – Reden

Mogelijke vergoeding uit aanvullende verzekering

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Wij werken samen met onder andere de volgende zorgverzekeraars

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*